Välkommen till vår hemsida på Amorosa Hudvård!

 

Mitt namn är Maria Gullberg och jag har arbetat med hudvård, skönhet och hälsa i många år. Jag utbildade mig till Auktoriserd Hudterapeut i Köpenhamn 1990 och till Avdvaced Skin Terapist 2020.


Jag är medlem i SHR vilket ger dig vetskapen om att jag har en gedigen utbildning och att jag har en behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada, under behandlingen eller till följd av behandlingen.


Att ta hand om sin kropp, hud & ”själ” på olika sätt har alltid intresserat mig och gjort mig nyfiken att lära mig mer inom dessa områdena. Utbildningen på Holistic Heallth Academy /Johanna Bjurström har gett mig en djupare kunskap av hur man kan stärka, stötta, balansera kroppen & huden genom ett holistiskt tillvägagång sätt. Det har gett mig en gedigen kunskap som jag gärna delar med mig till mina kunder.
Det är spännande att se hur man kan balansera kroppen med kost, träning och lite ”egentid” och på så sätt hjälper man även sin hud att må bra.


Advanced Skin Treatment behandlingarna ger dig ”redskap” och man kommer även på ”behandlingar” där vi följer upp hur det går med dina mål i vår gemensamma resa. Detta kommer visa sig i en friskare hud och mående.
På salongen arbetar jag med Esse Probiotic Skincare och Exuviance produkter. Jag tycker om att hjälpa och stötta mina kunder så jag brukar oftast ha en sms kontakt i början så allt känns bra efter behandlingar och produkter när du är hemma. Detta är både för din och min trygghet!

 

Du hittar mig inne på 

Top Notch

Erik Dalbergsgatan 30

411 26 Göteborg

 

VÄLKOMMEN!


Maria Gullberg
Auktoriserad Hudterapeut / Advanced Skin Therapist

Gå gärna in och följ oss på Facebook för nyheter och erbjudanden!

Ta en paus från jobb och stress. Unna dig en lugn stund att ta hand om och "skämma bort" dig lite. Jag hjälper dig med allt från ansiktsbehandlingar och microneedling, till hårborttagning. Allt är skräddarsytt till dig och dina behov, i en lugnt och och avslappnande miljö.


Välkommen in på lite "egentid"!

Amorosa Hudvård

Maria Gullberg tel. 0739 875005

Amorosa Hudvård / Gullberg Agenturer

Top Notch

Erik Dahlbergsgatan 30

411 26 Göteborg